Băutura care te scapă de grăsimea de pe abdomen. Cum o prepari acasă | VIDEO
Vara bate la ușă, iar vremea pentru plajă este mai aproape decât ne dăm seama. O dietă drastică nu este însă recomandată niciodată. Nutriționiștii spun că o alimentație echilibrată este ideală pentru sănătatea organismului, însă putem include mai multe fructe și legume, pentru un plus de energie.
De asemenea, anumite fructe și legume ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus. Astăzi îți dăm o rețetă de suc natural care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen.
Ingrediente:
- o bucățică de ghimbir
- o jumătate de castravete mare (sau un castravete mic)
- o legătură de pătrunjel
- o jumătate de lămâie
- un măr
- o bucățică de varză roșie
- apă, dacă folosești blender-ul și păstrezi pulpa
Poți prepara băutura în două feluri: la storcător sau la blender. Dacă gustul este prea acrișor poți adăuga puțină miere. Oricum te vei bucura de o băutură aromată, energizantă, cu efect termogenic asupra grăsimilor nedorite.
Atenție! Dacă ai diabet, consultă întotdeauna medicul înainte de a consuma sucuri ce conțin și fructe.
5 motive să bei apă caldă cu lămâie și miere, în fiecare dimineață
Ghimbirul
Ghimbirul este un condiment folosit în toate tipurile de preparate, iar beneficiile sale sunt multiple. Este util în răceși, inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală și febră.
Acest condiment are efect termogenic și contribuie la stimularea metabolismului, fiind un ingredient important în orice suc care ajută la slăbit.
Merele
Au puține calorii, conțin multe fibre și ajută la reducerea grăsimii din jurul taliei. Cojile de mere conțin acid ursolic, care crește masa mușchilor scheletici și a țesutul adipos brun, de asemenea scade grăsimea de culoare albă, reduce obezitatea, intoleranța la glucoză și steatoza hepatică.
Lămâia
Elimină toxinele din organismul. Pectina din lămâie este extrem de utilă dacă vrei să slăbești. Aceste fibre te ajută să elimini foamea și poftele, iar oameniii care urmează o dietă alcalină slăbesc mai rapid.
Pătrunjelul
Pe lângă utilizările în gastronomie, pătrunjelul are numeroase prorpietăți terapeutice. Este indicat în tulburările digestive, în probleme ale tractului urinar, bronșită și reumatism. În plus, pătrunjelul este diuretic, elimină toxinele și reduce pofta de mâncare, fiind un aliat de nădejde în diete.
10 mituri despre sănătate care trebuie SĂ DISPARĂ
Castravetele
Castravetele conține proteine, vitaminele B1, B2, B3, B6, B9 și C, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Este un bun laxativ și contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
Varza roșie
Conține o cantitate de până la 8 ori mai mare de vitamina C, față de varza albă. Cantitatea bogată de vitamina C din această legumă ajută inima și sistemul cardiovascular să facă față febrei dezvoltând acțiunea sistemului imunitar. De asemenea, ajută la reglarea reacției sistemului imunitar la interacțiunea cu factorii externi.